Világutazós, fotós álomállást kínál egy gazdag brit család

Időről időre felbukkannak a médiában olyan hírek, amik a világ legjobb állását ígérik. Ezek általában a zéróhoz közelítő munkával, sok utazással, luxust elérő körülményekkel járnak, és persze nagyobb a marketingértékük, mint amennyivel az adott ország GDP-jét növelik. Egy ilyet szúrt ki most a brit Sun is.

Ennek lényege, hogy egy állítólagos brit család évi 80 ezer fontot (29,1 millió forintot) fizet annak, aki körbeutazza és körbefotózza a világot.  

A munka 2019 februárjától kezdődne, és sajnos nem amatőröknek szól, profi fotósokat várnak jelentkezőnek, aki elkíséri őket a világ körüli útjukon. Az út 12 hónapon át tartana a béren kívül a család állná a fotós étkezését, utazását, szállását. Ehhez jár 30 nap szabadság és táppénz.

.Forrás: Shutterstock

A tehetős família bejárná Európát, Amerikát és Ausztráliát, a szállásokkal meg annál kevesebb gond lenne, minthogy a családnak a világ különböző tájain több nyaralója van. Kötelező eseményeket is le kéne velük tudni, mint az Abu Dhabi-i Forma-1 verseny, a riói és a New Orleans-i karnevál (a Mardi Gras).

A maldív-szigeteki búvárkodás és a Val d'Isére-i síelés már csak hab a tortán, de ezek már csak 2020-ban esedékesek.  

A Perfocal nevű oldal hozta le először a névtelenséget választó család állásajánlatát, aminek azért munkás oldala is van: napi 10 órát kell készenlétben lenni, valamint életképeket készíteni róluk (ami valljuk meg, nem egyszerű eset, ha elviselhetetlen a família).

Mindezek felett akár 3 hónapig is úton lehet az ember, miközben csak pár napra térhet haza. Ha a fotós elnyeri a család tetszését (és viszont), akkor akár meg is hosszabbítható az egyéves szerződés.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek