Gerecse 50 - már nevezhettek a népszerű teljesítménytúrára

Február elsején elindult a nevezés az ország egyik legnépszerűbb teljesítménytúrájára, a Magyar Természetjáró Szövetség által szervezett Gerecse 50-re. A 42. alkalommal elrajtoló Gerecse 50 teljesítménytúrát hagyományosan április harmadik szombatján rendezik. Jó hír, hogy a nevezési díjak nem változtak, így a tavalyi árak érvényesek idén is – olvasható az mtsz.org oldalán.

A Gerecse látképeForrás: Rakaszmisi/commons.wikimedia.org

Akárcsak az előző években, kizárólag online lehet nevezni a négy választható távra (10, 20, 30 és 50 km). A nevezésnek nincs határideje, addig tehetitek meg, amíg be nem telik a kiválasztott táv létszámkerete. Ha valaki még bizonytalan, melyik távra nevezzen, érdemes figyelnie majd az egyes távoknál megjelenő, beteltségi szintet jelző grafikát.

Fontos változás, hogy – az előző évek tapasztalatai alapján – módosították a keretszámokat, de összességében továbbra is legfeljebb 8000 ember indulhat a teljesítménytúrán.

Bátran vágjatok neki! - A fotó illusztrációForrás: jacqueline macou/Pixabay

Az 50 km-es távon 3000 fő a létszámkorlát, a 30 km-esen 1500, a 20 km-esen 2000, míg a 10 km-es távon 1500 induló nevezhet.

A nevezés menete

Nevezni a túrára kizárólag online lehetséges. Ehhez előbb hozzatok létre egy profilt a Gerecse 50 hivatalos oldalán, ha esetleg még előző évekből nem lenne. Ezután tudjátok elindítani a nevezést az adott táv kiválasztásával, majd bankkártyával fizethettek. Más fizetési módra nincs lehetőség. Természetesen egy személy több nevezést is vásárolhat.

Rajtlap

A jegyeteket – ami egyben a rajtlapotok is lesz – a honlap PROFIL oldalán találjátok meg, ahonnan PDF formátumban bármikor letölthetetitek. FONTOS! A rajtlapot A4-es lapra kinyomtatva hozzátok magatokkal a rendezvényre. Ne hagyjátok, hogy az egyedi azonosítókkal ellátott rajtlapotokat lemásolják, mert a rajtban csak egyszer fogadják el azt!

A teljesítménytúra 2024. április 20., szombaton lesz, és Tatabányán, a  Megyeháza térről indul. További részletek a gerecse50.hu oldalán találhattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek