Vadonatúj kerékpáros központ várja a túrázókat Balatonfüreden

Szeptember 10-én adták át a nagyközönség számára Balatonfüreden a BalatonBike365 Port nevű új kerékpáros központot, ahol többek között bérelhetnek elektromos kerékpárt, vagy szervizelhetik a sajátukat azok, akik bringával fedeznék fel a balatoni tájakat.

Balatonfüreden egy 100 nm-es modern épület várja a bringásokatForrás:VanikZoltanFoto/@Vanik Zoltan/BalatonBike365/Facebook

A balatonfüredi BalatonBike365 Port a Balatoni Bringakörön épült, ahonnan mintegy 20-30 km-re a Balaton-felvidékre indulnak a program keretében kitáblázott kerékpározható utak. A központot a kerékpárosok igényeinek előzetes felmérése után hozták létre és éves szinten minimum 9 hónapig üzemeltetik majd.

Egy 100 nm-es modern épületet vehettek birtokba a bringás turisták.

Itt bérelhetnek klasszikus és elektromos kerékpárokat, a sajátjaikat szervízelhetik, feltölthetik, kisebb kiegészítőket vásárolhatnak, információkat kaphatnak túráikhoz, s megpihenhetnek a bringás kávézóban. 

Résztvevők az Együtt kezdtük című film helyszíneit bemutató bringatúrán, amit akár mi is végigjárhatunkForrás: Balatonbike365

De igénybe vehetők itt egyéb szolgáltatások, mint például a vezetett túrák, felügyelt kerékpár parkoló, csomag és kerékpár szállítás vagy akár bringás programok a helyi és itt nyaraló gyerekek számára.–tudtuk meg az üzemeltetők közleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek