Hazánk legmélyebb görparkja épült meg Rákosmentén

Közel hároméves szakmai előkészítő munka után átadták Rákosmentén a Madárdomb szomszédságában létesült új pályát. A görkorcsolyások, gördeszkások és a freestyle BMX-esek számára is ideális helyszín nemcsak a kezdőknek, de a profiknak is tartogat kihívásokat – írja az aktivmagyarorszag.hu.

Egy újabb hely, ahol a kerekeken gördülők fejleszthetik a technikájukatForrás: aktivmagyarorszag.hu

Az átadott pálya egy 345 négyzetméter alapterületű, három tagból álló medencés flow pálya, amely kialakítását és méretét tekintve is egyedülálló hazánkban. A pálya különlegessége, hogy ívek tekintetében jelenleg ez a legnagyobb mélységű gördeszkapályája, amelyhez hasonlóak csak Nyugat-Európában találhatóak.

Az Aranylúd, illetve az 513. utca között található létesítmény környezete teljesen parkosított, a pályát pedig két térkőburkolatos feljárón lehet megközelíteni.

A kisebbek is szeretik megmérettetni magukatForrás: aktivmagyarorszag.hu

Ezek az országszerte épülő bringaparkok, görparkok és más létesítmények olyan izgalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a hagyományos játszóterekből már kinőtt gyerekek számára, amelyek simán felveszik a versenyt a számítógépes játékokkal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek