A legkreatívabbakat élménypróbával várja a Sóstói-erdő

A helyiek körében is igen népszerű a közel 400 hektár területű Sóstói-erdő, amelyet sokszor Nyíregyháza tüdejének is neveznek. Az erdőben a kisebbek és a nagyobbak, köztük a mozgás szerelmesei is megtalálhatják számításukat. Tornapálya, kondipark, játszótér, valamint egy több kilométer hosszú sétány fogadja a családokat, illetve sok közös programot is szerveznek a területre.

Élményakadály a 2021-es nyíregyházi Decathlon ÉlménypróbánForrás: KRPR.hu / Press

Ilyen lesz például a június 19-én, immár 6. alkalommal megrendezett városi sportesemény, a Decathlon Élménypróba. Amint a szervezők a sajtóközleményben írták, az esemény ideje alatt a futás mellett 23 akadály vár majd az idei nevezőkre, ezzel színesítve az 5 km-es távot. A részvételhez nem szükséges komolyabb sportolói múlt, így ideális apák napi program is lehet.

A Decathlon Élménypróbára békeidőben több százan szoktak jelentkezni, mivel a fókuszában nem sak a futás, hanem a hozzá kapcsolódó akadályokon is ott vannak. Az esemény egy családi program, azonban csapatépítési lehetőséget is kínál. Ráadásul az idei évben is keresik és díjazzák a legnagyobb létszámú, a legkreatívabb, a legbulisabb csapatot, valamint Nyíregyháza legnagyobb létszámú iskolai csapatát is.

Forrás: KRPR.hu / Press

Az idei program egyik fő különlegessége, hogy lesz egy 18 méter hosszú felfújható Exatrun élményakadály is, ahol akár közvetlenül is versenyezhetnek egymással az indulók. A versenyre helyben is lehet majd nevezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek