Még lehet nevezni a Gerecse50 teljesítménytúrára

Tegnap írtunk arról, hogy hosszú várakozást követően, 3 év után ismét megrendezik a Kinizsi Százast, hazánk egyik legrégibb teljesítménytúráját. A nevezés április 20-án indult el. Most pedig a Gerecse50 névre hallgató túrát ajánljuk azok figyelmébe, akik megmérettetnék magukat az 50, 40, 30, 20, és 10 kilométeres távokon.

A Gerecse látképeForrás: Rakaszmisi/commons.wikimedia.org

Nevezni a túrára online előnevezéssel lehet. Ehhez létre kell hozni egy profilt az oldalon, ha az előző évekből nem lenne. Ezután elindíthatjuk a nevezést az adott táv kiválasztásával. Végül pedig bankkártyával tudjuk kifizetni a nevezési díjat. 

Amint az oldalon is látható, az 50-es távra 73%-os a jelentkezés, a 40-es távra 43%-os, a 30-asra 30%-os, a 20-asra 82%-os, a 10-es távra viszont 99%-os a telítettség. 

Előnevezési állás április 21-én 10 órakorForrás: Gerecse50.hu

A túrák április 23-án, szombaton indulnak reggel 6 és 8 között. A leghosszabb távon az indulók Cerbona szeletet, almát, tisztasági csomagot, mogyoró és aszalvány csomagot kapnak. Vértestolna táblánál zsíroskenyeres frissítőpont várja majd őket, Koldusszállásnál pedig lajtoskocsi segíti a vízhez jutást.
Célbaérkezés után frissen sült hot-dog vár rájuk. A többi táv ellenőrzőpontjait mind megtaláljuk a Gerecse50.hu oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek