Kamerát talált az erdőben, filmet forgatott vele a kíváncsi medve

Dylan Schilt íjász-vadász Wyoming állam vadonját járta motoros szánjával, amikor véletlenül belebotlott egy elveszett GoPro kamrába. Fogta, magával vitte a táborba, ahol éjszakázott, és letöltötte a rajta lévő filmeket, majd igencsak megdöbbent. Meglepő és mulatságos kisfilm fogadta, amelyet egy medve forgatott! Az állat egyszerre tűnt kíváncsinak és összezavarodottnak az apró eszköztől, íme!

Az amerikai cég kamerái többek között azért népszerűek a kirándulók és a sportolók körében, mert ellenállóak a környezeti behatásokkal szemben – olvasható a My Modern Met cikkében. Ez utóbbi tulajdonságukat most valóban igazolta az élet, mert a felvétel tanúsága szerint a kamera hosszabb ideig hevert a fák között, mire rátaláltak, és közben persze a medve is alaposan szemügyre vette.

A fekete medve Észak-Amerika minden erdős vidéken megtalálható, emberre nem támad, csak akkor jelent veszélyt, ha megsebesült, és menekülésre nincs esélye - illusztrációForrás: Keaton/Pixabay

„Miután négy hónapig ott hevert, egy nagy, öreg, fekete medve találta meg, és nem csak hogy sikerült bekapcsolnia, hanem el is kezdte felvenni, ahogy játszik vele" – magyarázza Schilt a Facebook-bejegyzésében. "Ez legőrültebb dolog, amit valaha találtam!" - írta a közösségi oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek