Kukkantsanak be a világ legnagyobb óceánjárójára, ami jövőre indul

A Wonder of the Seas (Tengerek Csodája) nevű monstrum a Royal Caribbean hajótársaság legújabb monumentális járműve, ami 2022 márciusában indul majd első útjára Sanghajból Japán felé. A hajó közel 7000 vendég és további 2200 főnyi személyzet befogadására képes, a majdnem 2900 szobájában – írja a Travel and Leisure.

Forrás: https://www.royalcaribbeanblog.com/

A hajó jelenleg még építés alatt áll, és akár hiszik, akár nem, még parkosítják is. A rajta helyet kapott Central Parkban 20.000 növény között éttermek és előkelő butikok váltogatják egymást. Nem mellesleg ezen a hajón találhatják meg a világ legmagasabb tengeri csúszdáját, illetve egy 25 méter hosszú drótkötélpályán is végig tudnak majd csúszni a fedélzet felett. Nézzék, milyen hatalmas ez a minivárost elnyelő hajó.

Újragondolt vízi színház és kézzel faragott körhinta is található a fedélzeten, amit pedig a gyerekek szintén élvezni fognak: az Ultimate családi lakosztályban csúszdán érkezhetnek a nappaliba – olvasható a Royal Caribbean weboldalán. 

A hajón 4-9 éjszakás utazásokat kínálnak, amelyek ide kattintva online foglalhatók. Nem csak az új hajó, hanem az útvonal is izgalmasnak tűnik. Márciustól novemberig Sanghaj és Japán több kikötője, köztük Tokió és Fudzsi között fog közlekedni. Maga Sanghaj is nem mindennapi látványt nyújt a neonfényes felhőkarcolók és a több száz éves buddhista templomok kontrasztjával. A vendégek az utazás során túrázhatnak a Fuji-hegy lábánál és felfedezhetik Tokió hagyományos oldalát is a történelmi Asakusa negyedben. Télen az óceánjáró már Hong Kongba tart, és onnan olyan célpontokra viszi majd az utasokat, mint a vietnami Chan May, valamint a dél-koreai Busan és Jeju.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek