Máris minden hely elkelt a jövőre induló, újgenerációs óceánjáróra

Amint bemutatták az új hajót a Norwegian Cruise Line weboldalán, a vállalat legkeresettebb hajójává vált a Norwegian Prima. Rekord mennyiségű jegyet foglaltak rá az eladások első napján és hetében, pedig csak 2022 augusztusában fut ki a kikötőből. A cég hat első osztályú hajója közül a Prima a legnagyobb, mely izgalmas útvonalakat kínál Izlandtól a Karib-térségig, miközben magas színvonalú szolgáltatást és elképesztő élményeket nyújt. Kukkantsanak be a minden igényt kielégítő óceánjáróra!

Lesz a hajón egy üveghíd, az Ocean Boulevard, amin sétálva az ember úgy érezheti, mintha a vízen járna, és helyet kap egy medencés strand Infinity Beach néven, amely szinte egybeolvad az óceánnal. A Concourse nevű szabadtéri múzeum művészeti installációkkal várja a vendégeit, míg az Indulge Food Hall éttermi területen akár függőágyban fekve is elfogyaszthatják a vendégek a vacsorájukat.

Elképzelhetetlen luxus várja itt az utasokatForrás: YouTube.com

A Prima fedélzetén sokféle panorámás lakosztály foglalható, és természetesen egyik szebb, mint a másik. Ugyanakkor még ezen túl is fokozni tudják a luxust és exkluzivitást a hajó The Haven nevű szekciójában, ami olyan, mintha egy külön hajó lenne a hajón belül. Ez nagyobb és fényűzőbb szállásokkal, személyes szoláriummal, végtelenített medencével, szabadtéri szaunával, krioterápiás helyiséggel és számos exkluzív szolgáltatással csábítja az utasokat. Erre a területre csak privát liften lehet közvetlenül eljutni, ahol egy személyi titkár és egy inas 24 órában teljesíti az utasok kívánságait. Természetesen azon szerencséseknek, akik itt szállnak meg, külön étterem, bár és társalgó áll rendelkezésére – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek