Már egyetlen jeggyel elérhetőek a Bakony népszerű kirándulóhelyei

Április 22-től már megvásárolható a Bakony napijegy, ami korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-START Veszprém-Győr vasútvonalán és a VOLÁNBUSZ kijelölt környékbeli járatain. A MÁV-Volán-csoport legújabb jegytípusának köszönhetően a Bakony népszerű kirándulóhelyei már egyetlen jeggyel elérhetőek.

A bakonynánai Római fürdő vízesését is érdemes beiktatni a kirándulóhelyek közéForrás: Bebu65/Wikipedia

A térség jobb közlekedésének érdekében áprilisban jelentős menetrendi fejlesztés is történt a vonalon, két óránként, ütemesen közlekednek a vonatok Győr és Veszprém között. A Bakony napijegy április 22. és június 15. és szeptember 1. és október 31. között külön hétvégi és munkaszüneti napokra váltható meg, június 16. és augusztus 31. között pedig már minden napra.

A jegy az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a MÁV-START Győr–Veszprém vasútvonalán és a Volánbusz járatain Veszprém-Lókút-Eplény-Olaszfalu-Pénzesgyőr-Zirc-Nagyesztergár-Bakonynána-Szápár-Csetény-Veszprémvarsány-Románd-Bakonyoszlop-Dudar-Borzavár-Bakonybél-Porva-Csesznek-Bakonyszentkirály-Fenyőfő-Bakonykoppány-Bakonyszücs-Bakonyszentlászló-Bakonygyirót települések közötti utazásra – olvasható a mavcsoport.hu weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek