Új függőhíd csábítja a kirándulókat a kanadai vadonba

  A tervek szerint májusban nyílik meg a kanadai Golden városában található Golden Skybridge, mely a Brit Kolumbia-i Sziklás-hegység erdős ösvényeit köti össze. Az építmény valójában két hídból áll, melyek egyike 130, a másik 80 méter magas, mindkettőről festői kilátás nyílik a környező tájra, melynek része egy 61 méteres vízesés, valamint a kanyonban csordogáló folyó.

  Golden SkybridgeForrás: facebook.com/GoldenSkybridge/

  A két hidat egy erdei gyalogút köti össze, összesen három kilométer hosszan, és az elhelyezett kilátó platformok további lehetőségeket kínálnak a festői tájak megismerésére, emellett kávézó, kétszemélyes bungee jumping és 1200 méteres zipline is lesz, amely várhatóan a nyár végén nyílik meg. A környék számos természeti látnivalót rejt, miután Goldent nem kevesebb, mint hat nemzeti hegyi park veszi körül - derül ki a lonelyplanet.com cikkéből.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek