Különlegesen szép film készült a titokzatos bükki őserdőről

  "Főszereplőnk középmagas, vékony, 100 év körüli. Származását tekintve a bükkfafélék családjába tartozik. Főszereplőnk történetén és kapcsolatrendszerén keresztül ismerkedünk meg a fák életének titkaival, azokkal a képességekkel, melyek hozzásegítették őket, hogy a legősibb teremtmények közé tartozva ma is itt lehessenek a Földön" – olvasható az 50 perces film beharangozójában, amelynek egy részét a Bükki Nemzeti Park természetvédelmi őr kollégájával, Bartha Attilával együtt forgatta a Filmdzsungel Stúdió csapata, akik egy trailert is feltettek YouTube-csatornájukra a dokumentumfilmről:

  A fokozottan védett őserdőben forgatott filmben a nézők egészen közelről ismerhetik meg a Bükk makrokörnyezetét, a fáktól elválaszthatatlan csúszó, mászó és repülő élőlényeket, miközben tanúi lehetnek védekező, versengő és együttműködő stratégiák tucatjainak. Ennek az ismeretlen dimenziónak a bemutatásához a készítők speciális képeket is használtak. Drónfelvételek, gyorsított felvételek és animációk, a legapróbb élőlények bemutatásához pedig makrofelvételek vannak a néző segítségére. Az Amiről a fák suttognak című film teljes hosszában a Médiaklikk weboldalán január 10-ig még megnézhető.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!