Gyönyörködjön az éjszakai Visegrádi-hegység rejtelmeiben

  Illésy Csaba és a Túrabarátok Csapata éjszakai túrát hirdetett Dobogó-kőre azoknak, akik szeretnék próbára tenni magukat, és közben persze gyönyörködnének az éjszakai Visegrádi-hegység rejtelmeiben. Ha gondolkodott már azon, milyen lehet az erdő éjszaka, kipróbálná, milyen a holdfényben sétálni, ez a túra nagyszerű alkalom lehet, ahol megmozgathatja magát egy kicsit extrémebb körülmények között. 

  A kép illusztrációForrás: PublicDomainPictures/pixabay.com

  A találkozó helye október 31-én, szombaton 17:00 órakor lesz a Váci út 193., a Budapest Bank központi épülete előtt. A túra távja 7 kilométer, 261 méteres szintemelkedéssel. 23 óra körül érkeznek vissza a kiindulási pontra.

  A túra ára tartalmazza a közös buszos utazás mellett a túraszervezés és túravezetés költségét, nem tartalmazza az étkezést, így a résztvevőknek erről érdemes maguknak gondoskodniuk. Regisztrálni ezen az oldalon lehet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!