Kültéri szabadulószoba várja ebben a Pest megyei erdőben

Egy különleges program vár azokra, akik többre vágynak egy egyszerű erdei kirándulásnál. Kódfejtésre és kincskeresésre indulhatnak a családok, a párok és a kisebb baráti társaságok a természetben. A túra helyszíne egy Gödöllőhöz közeli dimbes-dombos erdei környezetben található. Érdemes most az őszi erdőt nem csak megcsodálni, hanem egyben egy izgalmas kalandban is részt venni. 

Egy újfajta családi élmény a szabadban - illusztrációForrás: Silviu Costin Iancu/Pixabay

Amiben részük lehet ezen a túrán: erdőjárás egy nyugodt, csendes területen, miközben az útvonalon a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokon keresztül juthatnak egyre közelebb a célhoz: az elrejtett kincs megtalálásához. Nézzék csak, hogyan!

A programot úgy alakították ki, hogy közepes állóképességgel is kényelmesen végig lehessen sétálni a kb. 2 km-es útvonalon. A túra a feladatok megoldásával és pihenőkkel együtt is 2-2,5 órás időtartam alatt kényelmesen teljesíthető. Nagyrészt erdei ösvényeken és helyenként földutakon kell bejárni a pályát. A feladványok nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is egyaránt izgalmakat rejtenek. A feladatokba szülői segítséggel akár a kisebb, 5-6 éves korú gyermekeket is be lehet vonni. A játékhoz előzetes jelentkezés és időpontegyeztetés szükséges. További információkat a Dombfalva weboldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek