Keresik az ország kedvenc turistaszállását

  Amikor a hétvégi túrázásunkat tervezzük, sokszor éjszakára sem érdemes hazatérnünk. Az ország különböző pontjain újépítésű és felújított turistaszállások várják a megfáradt utazókat, hogy kipihenjék magukat. Az Aktív Magyarország pályázatot írt ki, amely a turistaszállások népszerűsítését szolgálja, hogy minél többen tervezzenek többnapos kirándulásokat.

  Hamarosan kiderül, melyik a legnépszerűbb turistaszálló a kirándulók körében - illusztrációForrás: M V/ Pixabay

  Idén a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program keretében több mint 50 turistaház újult vagy újul meg, és a program 2022 év végéig folytatódik. A természetbe épülő szálláshelyek népszerűsítése mellett az Év Turistaháza pályázat célja, hogy minél többen látogassák meg az ország ezen pontjait, és a természetjárással egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek. 

  Küldje be kedvenc turistaházát október 15-ig, és nyerjen egy hosszú hétvégét a pályázat során nyertesként megszavazott Év Turistaházába!

  Október 15-ig lehet első körben szavazni ide kattintva, október 19. és 29. között pedig a tíz legjobb pályázatokra lehet lájkkal szavazni az Aktív Magyarország Facebook oldalán, ahová 10 napon keresztül egy-egy kép kerül ki. Az eredményhirdetés október 30-án lesz. További részletek az Aktív Magyarország weboldalán olvashatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!