Édes-illatos szobával csábítja a vendégeket az ünnepekre ez a síhotel

A Club Med szállodalánc új síközpontot nyitott La Rosière néven a délkelet-franciaországi Montvalezanban, édesszájú látogatóit pedig csokoládé-narancs témájú szobával örvendezteti meg az ünnepi szezon tiszteletére - adja hírül a travelandleisure.com.

MontvalezanForrás: SeraphP/shutterstock.com

A szobát az édesség által inspirált dekorációk díszítik, narancssárga, kék és csokibarna színekben. Az ágynemű élénk narancssárgáját a kék párnák ellensúlyozzák, és csokis narancsszeletekre emlékeztető fejtámla keretezi, emellett színes égősorok és egy csokis naranccsal díszített fa gondoskodik az ünnepi hangulatról.

De hogy a látogatóknak ne csak a szemük lakjon jól, természetesen fogyasztható édességek közül is válogathatnak, csokoládés-narancsos koktélt vagy forró csokit kóstolhatnak, és személyre szabott édességcsomagot is kapnak.

Forrás: clubmed.co.uk

Amikor a vendégek épp nem az szobában kuckóznak, csokoládészínű és narancssárga síléceken vehetik célba a lejtőket, hüttében pihenhetnek meg, de wellnessezhetnek is, sí- és snowboard-, valamint jóga- és fitneszórákat vehetnek, túrázhatnak. A szoba ára éjszakánként és személyenként 237 dollárnál (körülbelül 72500 forint) kezdődik.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek