Ha a világ legjobb helyein kajakozna, ezt az országot vegye célba

250 ezer szabadidős aktivitás közül került a legjobbak közé Dubrovnik kajakozási lehetősége, így elnyerte a Tripadvisor 2020 Best of the Best elismerést. Ha a világ legjobb kajakos desztinációját keresi, akkor is a szomszédos Horvátországot érdemes becéloznia.

Feledhetetlen túrákra viszik a kajakozó turistákat DubrovnikbanForrás: Shutterstock / Készítette: OldskoolDesign

A világ legnagyobb online utazási-vélemény platformja, a Tripadvisor az Adventure Dubrovnik Sea Kayaking és a Snorkeling túrát is besorolta a 25 legjobb világélmény, és a tíz legjobb európai élmény kategóriába. Az eredmény az utazók tapasztalatai és visszajelzései alapján született meg.

Ez azt jelenti, hogy aki elmegy egy dubrovniki kajak-túrára, az a világ top tíz élményének egyikét próbálhatja ki, és Európa 5 legtutibb kikapcsolódása közül pipálhat ki egyet.  

Ha csak a kajakos lehetőségeket nézzük, akkor Dubrovnikban van a világ legelismertebb ilyen szervezete, ami élménydús túrákra viszi el a turistákat, szebbnél-szebb látnivalókat érintve. Horvátország pedig a világ legjobb kajakos úticélja elismerést tudhatja magáénak az idén - írja a horvát HrTurizam.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek