Már fogadja a vendégeket Dubrovnik idei legnagyobb turisztikai dobása

A népszerű horvát tengerparti városban, Dubrovnikban nyitották meg a világ nyolcadik Rixos Premium luxushotelét. Az extra felszereléssel berendezett épültet nyolc hónapig építették, és mintegy 150 millió horvát kunát szántak a beruházásra. Ezzel ez Dubrovnik idei legnagyobb turisztikai befektetése.

A dubrovniki Rixos Hotel a tengerparton kapott helyetForrás: Shutterstock / Készítette: lukian025

A vendégeket 310 luxusszoba, azon belül 190 superior szoba, 10 deluxe szoba, 55 standard szoba, 37 klasszikus szoba, 17 apartman és egy elnöki apartman is várja.

Az épületben egy 2 ezer négyzetméteren elterülő Anjana Spa központot is kialakítottak, amelyet teljes egészében az ott megszállók kényeztetésére rendeztek be: különböző masszázsszolgáltatásokat lehet igénybe venni és rendelkezésre áll egy törökfürdő is fedett medencével valamint relaxzónával, továbbá szabadtéri medencékben is lehet csobbanni.

A Hotel Rixos Premium Dubrovnik az első és egyetlen olyan hotel a városban, ahol még kaszinó is helyet kapott. Ezen felül rendezvényterem, éttermek, bárok, közösségi terek és strand is működik az épületben.

A hotel természetesen a tengerparton található, ahol adott az Adriára nyíló kilátás is - tudtuk meg a horvát HrTurizam magazin híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek