Medve inzultált turisták egy csoportját Mexikóban

  Mindannyian láttunk már imádnivaló videókat, amelyekben a medvék játszanak, és mindegyik aranyosnak és bolyhosnak tűnik, de legyünk őszinték, irtó félelmetes lenne, ha a valós életben is találkoznánk velük a szabadban. Noha ezek a lények ritkán támadnak emberekre, vannak olyan erősek és hevesek ahhoz, hogy hirtelen az eledelükké váljunk. A közelmúltban egy kisebb, Mexikóban túrázó csoport nőtagjainak élete került veszélybe, miután egy kíváncsi fekete medve úgy döntött, hogy megközelíti őket. Érdemes tanulnunk az ő esetükből, amelyről videófelvétel is készült, és hamar bejárta már a fél világot.

   A turistűk San Pedro Garza García városának Chipinque Ökológiai Parkjában kirándultak, amikor a medve csatlakozott hozzájuk. A nőket nem nyűgözte le új társuk, és úgy tűnt, hogy ő sem kedvelte őket, de szerencsére senki sem sérült meg. A medve csak meg akarta szimatolni az egyik nő haját, miközben a másik három hölgy a félelemtől dermedten állt.

  Nem éppen szerencsés egy ilyen találkozás de ha előfordulna, fontos, hogy higgadtak maradjunk - illusztrációForrás: Diane Krauss (DianeAnna)/Wikipedia

  Egy másik szögből készített videó azt mutatja, hogy az egyik nő megragadta a lehetőséget, hogy szelfit késztessen a vadállattal. Ez nem volt jó ötlet, de összességében elmondható, hogy mivel higgadtan viselkedtek a kirándulók, így sérülések nélkül megúszták a medvés kalandot – írja a boredpanda.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!