Ezzel a kártyával olcsón barangolhatja be Montenegró nemzeti parkjait

  Íme, egy remek kedvezmény, amit érdemes kihasználnia, amennyiben Montenegróba készül nyaralni az idén: a nemrég beharangozott, egész évre szóló bérlettel az összes nemzeti parkot meglátogathatja, akár többször is.

  Festői táj a Durmitor nemzeti ParkbanForrás: Shutterstock / Készítette: Zebra-Studio

  Az éves bérlet díja 13,5 euró, amely korlátlan belépésre jogosítja fel a természet kedvelőit mind az 5 montenegrói nemzeti parkba: a Durmitor Nemzeti Parkba, a Skadari-tó Nemzeti Parkba, a Biogradska Gora Nemzeti Parkba, a Lovćen- és a Prokletije Nemzeti Parkba is szabad belépés nyílik a kártyával.

  Akinek belefér az idejébe, ráadásként a kolašini Dulovine botanikus kertet is meglátogathatja a kedvezményes éves bérlettel.  

  A montenegróiak az idén a csoportosan érkező turistáknak is jelentős árengedményt kínálnak a természeti látnivalók pénztáránál - 50%-os kedvezményt biztosítanak a belépőkre - írja a Montenegrói RTV.

  A 13,5 eurós éves bérletet a parkok pénztáránál és Podgoricán a Trg Bećir bega Osmanagića 16. cím alatt lehet megvásárolni. A kártyát az idei év végéig lehet használni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!