Hagyják, hogy elvarázsolják önöket a margitszigeti fák meséi

Ha imádják Budapestet, időről-időre újabb rejtett zugait fedezhetik fel egy vezetett sétán, és közben olyan sztorikat és ikonikus alakokat ismerhetnek meg, amiket és akiket eddig csak hírből, vagy még talán úgy sem ismertek.

A futók, kirándulók, családosok, a kikapcsolódásra vágyók egyik kedvenc helye a fővárosi zöld szigetForrás: Guillaume Baviere/Wikipedia

Most itt a lehetőség, hogy rajongásukat egy tudatosabb szintre emeljék, és egy kalandos felfedezést tegyenek. Ha eldöntötték, hogy útra kelnek, akkor ajánlanánk egy túrát az 
Urban Jungle Budapest szervezésében, ami június 19-én a Margitszigetre vezeti a jelentkezőket. 

A város szívében található szigetünk nem csak IV. Béla király Margit nevű lányáról nevezetes, hanem az ott megtalálható fák és más növények szempontjából is izgalmas terület. A séta során megismerhetik a sokszor látott helyszínek igazi történetét és a margitszigeti fák is megannyi mesét mondanak - olvasható az Urbanjunglebudapest.hu oldalán.

A sétavezető, Kaszás Réka utánajárt a legizgalmasabb sztoriknak, amiket bárkinek szívesen elmesél, akinek van kedve vele tartani ezen a szabadtéri, kis létszámos programon.

Az Urban Jungle Budapest kis létszámos programjait kizárólag szabadtéren tartják, a séta útvonalát ennek megfelelően állították össze. Mindannyiuk egészsége és biztonsága kiemelten fontos számukra, ezért programjaik lebonyolításakor fokozottan figyelnek a mindenkori javallott egészségügyi szabályok betartására.

A séta részvétel díja 3700 forint személyenként, ami tartalmazza a 120 perces program ideje alatt a szakszerű idegenvezetést. A legközelebbi séta ideje június 19. péntek 18-20 óra között lesz. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek