Fesztiválhangulatot csempész a nyárba a megújult budapesti kerthelyiség

  Tegnap nyitott az óriási kertté alakult Budapest Park, ahol átrendezték a tánctereket, egymástól kellő távolságra helyezték el az asztalokat és székeket, hogy egy kis fesztiválhangulatot csempésszenek a nyárba. A kert ebben a formában először június 6-ig, tesztüzemben működik - derül ki a nyitóesemény Facebook-oldaláról.

  Forrás: Budapest Park/Facebook

  A park tágas elrendezéssel, rendszeres fertőtlenítéssel, kézfertőtlenítők kihelyezésével gondoskodik a megfelelő környezetről, valamint padlójelzésekkel és infografikákkal is segíti az óvintézkedések betartását. A látogatókat arra kérik, hogy hozzanak magukkal szájmaszkot, amennyiben módjuk van rá, az érintés nélküli kártyás fizetést válasszák, és rendelésnél is tartsák a távolságot, kövessék a padlóra helyezett mintákat.

  Forrás: Lehóczki Márta/travelo.hu

  Az asztalok között is be kell tartani az 1,5 méteres távolságot, és az italokat az ülőhelyeken  érdemes elfogyasztani, hogy ne legyen tömeg a pultnál.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!