Induljanak világot látni csapatostul, kimozdulás nélkül

Legend Rally Home Edition Futamsorozat elindította a jelentkezést a 4. Virtuális Karantén futamra, ami egy nagyszabású, világot bejáró, de kimozdulást nem igénylő pontkereső tájékozódási verseny, ahol a taktika, az ügyesség, a találékonyság és a csapatmunka a lényeg.

A világjeggyel (Multi Pass) bárhova eljuthatunkForrás: (c) Columbia Pictures, Gaumont, Pinewood Studios

A május 21-re tervezett játék lényege, hogy a csapatok számára megküldött feladatsorokat a lehető legpontosabban sikerüljön közösen megoldni, miközben a világ bármely tájára elrepíthetnek minket a megoldandó és megválaszolandó kérdések.

A szervezők egy virtuális világjegyet (Az ötödik elem 1997) nyomnak a csapatok kezébe, akik online, a kanapéról végigkergethetik egymást egy földrészeken átívelő kalandban. A korábbi futamon, a játék Facebook oldala szerint 164 csapat vett részt, ami közel 500 játékost jelentett. 

A játék leírása szerint a virtuális rajt pillanatában kezdődik el minden. A regisztrált csapatok ekkor kapnak egy email-t, amiben benne lesz a 4. futam feladatlapja. Innentől kezdve néhány óra alatt az itinerben megadott pontok közül minél többet fel kell keresnie a csapattagoknak, és a feladatlap kérdéseire a helyszíneken meg kell találni a pontos válaszokat. A verseny közben SMS-ben, és különböző online felületeken még egyéb megpróbáltatásokat is ki kell majd állni.

Az adott feladatok különböző pontértékkel bírnak, így nem az lesz a győztes, aki a leggyorsabb, hanem, aki a legjobb taktikát választja és a legpontosabb válaszokat adja, a teljes pontszámok érdekében. A csapatoknak logikára, ügyességre, tájékozódási képességre és megfelelő internet kapcsolatra lesz szüksége, illetve egy Excel-re a laptopon, valamint a Google térkép jó kezelésére. A további utasítások mind benne lesznek az első email-ban, ami útjára indítja a kalandot. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek