Gyönyörű tájakon vezetnek keresztül ezek a virtuális gyalogtúrák

Ha egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik, meditatív virtuális sétára indulhat a világ legszebb helyeinek valamelyikére. Íme, a Travel and Leisure gyűjtése.

A Moraine-tóForrás: Elysia McMahan/pixabay.com

Induljon el a gleccserekkel táplált, gyönyörű Moraine-tó partján, a kanadai Banff Nemzeti Park Ten Peaks-völgyében.

Látogasson el Oregon napsütéses partvidékére és járja be az Indian Beach Trail-t, mely lenyűgöző, óceáni kilátással, sziklás strandokkal és buja erdővel rendelkezik. A népszerű ösvény az Ecola Állami Parkon halad keresztül.

A Gízai piramisok nevét talán minenki ismeri, most azonban közelebbről is láthatjuk a műemlékeket. A túra a Hafré halotti templománál kezdődik, és a Hafré-, Hufu- és Menkauré-piramist érinti, majd
a Szfinxnél végződik.

A lenyűgöző, türkizzöld Havasu-vízesés az arizonai Grand Canyonban található, a Havasupai törzs területén, melyet a vörösszikla-sivatagon keresztül haladó virtuális túra keretében csodálhatunk meg.

A szerelem alagútjának elhagyatott, fákkal ölelt vasúti sínei két ukrán várost, Klevant és Orzhivt kötik össze, öt kilométer hosszan.

A kaliforniai Redwood Nemzeti Park James Irvine ösvénye óriási mamutfenyők közé épült.

A sziklás hegyoldalra épült Positano Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye, mely délen, az Amalfi-parton található.

Az egész évben trópusi éghajlattal és soha véget nem érő strandsávval rendelkező Hawaii az egyik legnépszerűbb úti cél az amerikaiak körében, most azonban mi is kaphatunk ízelítőt az ottani hangulatból. A Wailea Beach túra a Wailea Resort luxusüdülőnél kezdődik és a Fairmont Kea Lani-ig tart.

A utah-i Bryce Canyon Nemzeti Parkban vörös sziklák között, keskeny kanyonokon és sivatagon át vezet az út az erdős területekig.

A washingtonbeli Olympic National Park Hoh esőerdejének mohával borított fái közt úgy érezheti, mintha mesevilágba csöppent volna vagy egy másik bolygón sétálna.

Ez a virtuális gyalogút nyomvonala a Männlichen-hegytől indul, majd a Kleine Scheidegghez vezet, az Eiger és a Lauberhorn hegycsúcsai között található. 

Brit Kolumbia északi részén, a Vancouver-szigeten, a Juan de Fuca Tartományi Parkban található a Juan de Fuca, mely erdőn és a tengerpart mentén vezet keresztül, olykor kilátással az Olympic Mountains-re.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek