Új turisztikai elemekkel turbózzák fel a közkedvelt szerb üdülőhelyet

Úgy döntöttek a szerbek, hogy új turisztikai elemekkel ruházzák fel a már egyébként is látogatott Rudnik hegyet, amely Šumadia szívében található. A természet szerelmesei, a kellemes túraútvonalak mellett hamarosan egy új turisztikai- és látogató központot is találnak a közép-szerbiai üdülőhelyen.

A szerb Rudnik hegy remek kirándulóhely a természet kedvelőinekForrás: Shutterstock / Készítette: MladenR79

Az idegenforgalmi központ megépítését áprilisban kezdik el, és várhatóan még az idén be is fejezik. A turistáknak lehetőségük lesz ide betérve helyi jellegű ajándéktárgyakat vásárolni, beülhetnek az épület kávézójába megpihenni, de prezentációkat is láthatnak a környék nevezetességeiről.

A látogatóközpontban szállások kialakítását is tervezik, összesen öt négy csillagos apartman kialakítása van tervben. A fejlesztések része lesz egy szabadtéri medence kiépítése és a valamikori Neda hotel épületét is felújítják – írja a szerb Turisticki Svet idegenforgalmi magazin.

A szerb Rudnik hegyet még a fejlesztések előtt is érdemes meglátogatni azoknak, akik szeretik a természetet és a nyugalmat. A turistákat tiszta levegő, patakok, mezők és erdei útvonalak várják. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek