Most alaposan megismerheti Budapest kedvenc szigetét

  Nyulak szigete, Ékességek szigete, Nádor sziget, Szent Margit szigete - mind egy és ugyanaz! Tudja, kik fedezték fel a sziget alatti gyógyforrást? Hallott már a Manci-hídról, a szigeti királyi udvarházáról vagy a Nádor-villáról? Jöjjön el Budapest kedvenc szigetére és ismerje meg annak 2000 éves történelmét!

  Margitszigeti lóvasút 1900 körülForrás: Ismeretlen, közkincs/ Wikipedia

  Sétáljon egyet február 16-án vasárnap, 10 órától a nem mindennapi főúri parkban, engedje át magát történeteinek, képzelje oda előkelő épületeit, fenséges sétányait és a sziget valamennyi lakóját, legyen az úr vagy nyúl! A sziget, amely századokon át kizárólag úri murik helyszíne volt, ma mindenkinek kikapcsolódást jelent. 

  A túra időtartama 2,5 - 3 óra. A sétajegy ára 3500 Ft/fő. Az elővételben vásárolt jegyekre 10% kedvezményt kínálnak a sétát megelőző 24 óráig. Bővebb információt a szervező weboldalán olvashat. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!