Ezeken a helyeken biztosan megtalálja 2020 színét

  A közelmúltban a Pantone színazonosító rendszer színszakértői kiadták az év színét 2020-ra. Míg 2019-ben a társaság a korall színt választotta az év színének, idén a klasszikus kék színnel ajándékoztak meg minket.

  Az új színről a Pantone azt írja, hogy ez a szín segít abban, hogy az emberek békében és nyugalomban érezzék magukat, amire leginkább szükségünk van amikor átlépünk az újévtizedbe. A kék nyugalmat áraszt, és mivel a vízre emlékeztet, számos tanulmány bizonyítja, hogy megnyugtató hatással van az emberi elmére. A Travel and Leisure cikkében öt olyan helyet választott a világ minden tájáról, ahol garantáltan személyesen is megnézheti a Pantone 2020-ra választott színét.

  Görög szigetek

  GörögországForrás: Russel Yan/Pixabay

  Szinte kihívás nem belefutni a klasszikus kék színbe bármelyik görög szigeten. Ennek oka az, hogy nem csak a tenger, hanem a háztetők nagy részét is ez a szín díszíti.

  Havanna, Kuba

  Forrás: Dalgis Lopez/Pixabay

  Fantasztikus színekkel van tele, ideértve az idei év színét is. A város klasszikus autóit, épületeit, festményeit és még sok mást díszít, nem beszélve lenyűgöző strandjairól, ahol klasszikus kék színű hullámokban mártózhat meg.

  Coral Bay, Ausztrália

  Forrás: Toby Hudson/Wikipedia

  Ausztrália nyugati partja mentén talán itt a leglenyűgözőbb tengerpart Coral Bay-ben. Festői utakon, juthat el a kihalt strandok egyikére.

  Blue Hole, Belize

  Forrás: Tami Freed/Shutterstock

  Semmihez sem fogható az az élmény, amikor először látja a kék lyukat. A víz felett repülve csak a kékszínek minden árnyékát láthatja ahogy megpillantja ezt a hatalmas természeti jelenséget. Titokzatos, mély és gyönyörű. A szerencsések még a kék lyukba tett búvárkirándulásra is eljuthatnak.

  Tahoe-tó, USA

  Forrás: Andree Cook/Pixabay

  A kaliforniai Sierra Nevada-hegység egyik legnagyobb édesvízi tava egész évben klasszikus kék színben pompázik. Kék színe a káprázatos kék eget tükrözi. Nyáron Ideális hely csónakázáshoz, horgászathoz és kempinghez, de télen is lenyűgöző látványt nyújt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!