Jó hírünk van azoknak, akik a Kopaonikra mennek síelni

  Arról már írtunk nemrég, hogy milyen szabályokra érdemes figyelni, ha a szomszédos Szerbiába tervezik a telelést. Most viszont egy jó hírünk van azoknak, akik már azt is tudják, hogy a Kopaonikon síelnek az idén, ugyanis újabb 5 kilométerrel bővítik a már meglévő sípályát.

  Megújult a kopaoniki síközpontForrás: Shutterstock / Készítette: Nataliya Nazarova

  A vendégek számára a meglévő 65 kilométernyi pályához adódik majd hozzá az újonnan telepített 5 kilométer, emellett a 24 felvonóból álló rendszert is felújították.

  A Kopaonikon történő parkolás problémája is megoldódik a közeljövőben. A következő téli szezon elején 30 nap alatt 350 parkolóhelyes garázs nyílik meg. Természetesen odafigyelnek az ökoszisztéma fenntartására is, hiszen a tervek szerint a következő öt évben 23,5 hektárnyi erdőt ültetnek a nemzeti parkba - írja a Turistički Svet hírportál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!