Élőben közvetítette saját zuhanását a hegymászó

  A közösségi médiában Tedzuként ismert japán férfi annak ellenére indult a Fuji megmászására a múlt héten, hogy szeptemberben véget ért a szezon, és a hatóságok figyelmeztetést adtak ki, mely szerint senki ne próbálkozzon ilyenkor a csúcsok meghódításával, mert a területet hó fedi, és a terület igen csúszós - írja a Travel and Leisure.

  Forrás: mercado2/pixabay.com

  A férfi a figyelmeztetéssel mit sem törődve indult neki, és élőben közvetítette is az akciót irány a havas Fudzsi címen. A videóban gyakran említi, hogy mennyire fázik, és milyen veszélyes lett az út. Egy ponton elbizonytalanodik, hogy a jó útvonalat választotta-e, aztán egy ponton felkiált, hogy csúszik, látható, ahogy elesik és zuhanni kezd, majd a kép megszakad. A közvetítás aggódó nézői ezután értesítették a mentőket, akik helikopterrel érkeztek a helyszínre, majd másfél napos keresés után már csak a férfi feltételezhető holttestét találták meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!