Örülhetnek a síelés szerelmesei: új pályák is készülnek Montenegróban

  A téli síszezon közeledtével egyre nagyobb tempóban tervezik az ismert sí központok pályáinak rendezését, javítgatását, Montenegróban pedig újdonságokkal is várják a turistákat - tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  Új sípályákon csúszhatnak MontenegróbanForrás: Pixabay / Készítette: S. Hermann & F. Richter

  Mivel Montenegróban tavaly egy harmaddal nőtt a turisták száma a két évvel ezelőtti adatokhoz képest, úgy gondolták megéri néhány új sípályával készülni a téli időszakra, hogy ezzel is gyarapítsák a hideg hónapokban érkező vendégek számát.

  Már folyamatban van a Kolaąin 1600, a ®arski, a Cmiljača, a ©tedim és a Hajla sípályák kiépítése. A Kolaąin 1600 kialakítása az első fázisában van, ezt a pályát a Kolaąin 1450-nel együtt kínálják majd a síelőknek a 2020/2021-es szezonban.

  Az új kolaąini és ľabljaki pályákon december 14-től lehet majd síelni, ahol a sportolás mellett más kikapcsolódási lehetőségeket is kínálnak. A turisták koncerteken vehetnek majd részt december 14-én és 15-én, február 1-jén és 15-én, valamint március 1-jén és 29-én.

  A téli szezon, amennyiben az időjárás is engedi, április közepéig tart Montenegróban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!