Ez a horvát kikötő nyerte el a műfaj legszebbjének járó díjat

  Idén a horvátországi Marina Punat nyerte az egyik helyi hírlap, a Jutarnji list rangos díját, az Aranyhorgonyt. Idén harmadszor ítélik oda ezt a jutalmat a legszebb kikötőnek, Marina Punat pedig már másodszor tudhatja magáénak az elismerést - tudtuk meg a horvát HrTurizam híréből.

  A punati kikötő felülnézetbőlForrás: Facebook / Marina Punat

  A kikötő nem csak modern infrastruktúrájáról híres, hanem arról is, hogy a helyiek lesik a turisták minden kívánságát. Ez a vendégszerető környezet igyekszik a jövőben tovább fejlődni, hogy még elégedettebben térjenek haza a látogatók, mondták az illetékesek.

  Marina Punat az egyik legnépszerűbb és legismertebb kikötő Horvátországban, számos étteremmel, medencékkel és wellness lehetőségekkel.

  Emellett különféle kiegészítő szolgáltatások is várják a látogatókat, ilyen például a teljesen felszerelt jacht részleg is.

  A kikötő már többször elnyerte a Kék zászló elismerést is kivételes tisztaságáért, valamint a természeti erőforrások ésszerű kihasználásáért.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!