Érdekes hajóutakra várják a Sibenikre látogató turistákat

  Új hajóútra fizethetnek be, ha Sibeniken nyaralnak, ugyanis a város legfontosabb pontjait teszt-útvonallal kötötték össze a vízen. Az új útvonal áthalad a Mandalinán, a Sibenik partján az autóbusz-állomás mellett a Martinska ágyúkig. A helyiek szerint eddig kitűnő kiegészítőnek bizonyult a város jelenlegi turisztikai kínálatai mellett.

  ©ibenik légi felvételrőlForrás: Shutterstock / Készítette: Alexey Fedorenko

  A hajókázás egy kis nosztalgiázást is rejteget magában: sok olyan utas is megfordul a hajó-járatokon, akiknek régi kedvenc fürdőhelye a Martinskánál volt. A nagy érdeklődésnek köszönhetően július közepe óta az első járat reggel 8 órakor indul.

  Az „Avalon" hajó kapacitása 40 ülőhely, aki pedig az utazás közben felfrissülésre vágyik, válogathat a hajón kínált üdítők és frissítő italok közül.

  A hajózási vonal napi hatszor, hétfőtől vasárnapig közlekedik meghatározott ütemterv szerint. Az oda-vissza jegy 10 kuna, és a fedélzeten vásárolható meg.  

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!