A világ egyik legszebb kikötője a szomszédban van

  A zadari Gaženica kikötő a Seatrade Cruise Awards 2019 verseny három döntősének egyike lett. A versenyre évente több száz kikötő jelentkezik a világ minden tájáról, így már a döntőbe jutás is nagy eredmény.

  A zadari kikötő a világ legszebbjei között vanForrás: Shutterstock / Készítette: biggunsband

  Ez egy hatalmas elismerés a helység számára,mivel így a kikötő jelölve van az „Év kikötője" címre. Ezzel az elismeréssel díjazzák azokat a helyeket, ahol az elmúlt időszakban a legnagyobb előrehaladás történt a kikötők irányításában.

  Zadart az adriai-tengeri körutazások fontos célpontjává alakítják, így növekszik az utasok száma, illetve tovább is fejlesztik a kikötőt, hogy még jobb élményt nyújthassanak a városba látogatóknak.

  A választások győztesét 2019. szeptember 11-én, a Seatrade Europe fesztiválon teszik közzé Hamburgban - írja a horvátországi HrTurizam.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!