Mostantól ebben a horvát városban is bérelhet e-bringát

Remek időtöltés lehet a Horvátországban nyaralók számára egy bringatúra az erdőben, ha elegük van a tikkasztó hőságtől, pont ezért döntöttek úgy Kastav lakosai, hogy bérelhető elektromos kerékpárokat helyeznek ki a városban.

Egyre több horvát városban lehet e-bringát bérelniForrás: Shutterstock / Készítette: moreimages

Mostantól öt elektromos hegyikerékpár várja a látogatókat, a bringák egészen pontosan Crekvinán, a Loza és a Lužina erdők bejáratánál bérelhetők - írja a horvátországi HrTurizam turisztikai portál.

Használatukhoz nincs másra szükség, mint egy mobiltelefonra és bankkártyára. Az e-járgányokat bárki használhatja, aki betöltötte 18. életévét.

A bringák egyszerűen, QRPay kód megadásával bérelhetők a helyszínen történt regisztráció után. A fizetést követően a felhasználó kap egy vezetői kódot, amivel a bicikli képernyőjéhez érve kinyithatja azt, és már kezdődhet is a kerékpártúra.

A kétkerekűek bérleti díja 15 kuna egy órára, és legfeljebb 4 óra időtartamra kölcsönözhetők. Az időkorlát átlépése esetén 30 kunát kell fizetni óránként. Egy feltöltés 70 kilométer megtételére elegendő, a kerékpárokat pedig napenergia panelek töltik fel az állomáson. A bicikliket október 31-ig lehet kölcsönözni, 7-től 21 óráig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek