Családi kalandok és extrém túrák otthona ez a montenegrói barlang

  Megkezdődött a szezon, várják a látogatókat a montenegrói Cetinje közelében található Lipa-barlangban. Színes családi programokkal és izgalmas túrákkal készülnek az idei szezonra.

  A barlang történelméről és eredetéről tudhatnak meg érdekességeket, ha ellátogatnak a Lipa-barlangba, ugyanis a vendégeket szakképzett túravezetők vezetik körbe és mutatják be nekik a föld alatti látványosságokat. Családi programokból és szórakozásból sem lesz hiány.

  Lipa barlang, MontenegróForrás: Facebook / Lipska pećina - Lipa cave

  A látogatók két túra közül választhatnak: egy kisebb, 600 méter hosszú barangoláson, és egy kalandoroknak szánt extrém kiránduláson vehetnek részt. A nem mindennapi helyszínen gyakran borkóstolókat és klasszikus zenei koncerteket is szerveznek, így a túra után adott a szórakozási lehetőség is.

  A Lipa-barlangban gyakran koncerteket is szerveznek.Forrás: Facebook / Lipska pećina - Lipa cave

  Mivel főleg kisgyermekes családok kíváncsiak a barlangra, számukra kedvezményes családi jegyet kínálnak, ami összesen 30 euróba kerül. A felnőttjegy egyébként 11 euróért vásárolható meg, a 15 éven aluli gyerekeknek pedig 7 euróba kerül a jegy.

  Extrém túrára is várják a látogatókat a Lipa-barlangba.Forrás: Facebook / Lipska pećina - Lipa cave

  Az árak nem változtak tavaly óta, ahogy a jegyért kapott szolgáltatások sem. Az árban benne van a parkolás, az idegenvezetés, a vezetett túra és a föld alatti barangolás idejére szóló biztosítást is – tudtuk meg a Montenegrói RTV híreiből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!