Az erdőben álldogáló, sátorra hasonlító faházak kényelmes kuckókat rejtenek

  A helyen, ahol az 1920-as években még vadászok húzták meg magukat zord időben, ma egy butik hotel üzemel. Az amerikai Catskills-hegységben található szálló ügyesen kombinálja a kényelmes és a kalandos megoldásokat.

  Az Eastwind Hotel & Bar legizgalmasabb része kétségkívül a fák között bújik meg, írja a Lonely Planet. Míg a szállóban 19 szoba van, addig az erdőben külön bejáratú kis kabinokban lehet pihenni.

  Az egyik kis házikóForrás: Eastwind/Facebook

  Ezek nem a szokványos bungalók, hanem kis fa háromszögek, melyek méretükben is csak egy árnyalattal nagyobbak, mint egy hagyományos sátor.

  A hordó alakú szaunaForrás: Eastwind/Facebook

  Egy ilyen kis 15 négyzetméteres menedékbe pont befér egy kétszemélyes ágy, ráadasként pedig jár egy apró fürdő, illetve egy BBQ, azaz kinti sütögetéshez való felszerelés. A kis házikók télen-nyáron várják a vendégeket, az meg már csak bónusz, hogy az erdőben még egy hordó alakú szaunába is be lehet ülni. 

  Az író kuckóForrás: Eastwind/Facebook

  Ha valaki nem akar ennyire elkülönülni, annak a hotelbe érdemes bekuckózni, ahol kandalló, szabadon használható biciklik és egy kis könyvtár várja. Akit pedig épp itt kap el az ihlet, az elvonulhat a „Writer's Studios" egyikébe: egy ilyen íróknak berendezett stúdióban vagy zugban van egy kis asztal, régimódi írópapír, és még valami nélkülözhetetlen található. Csend és nyugalom.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!