Stilizált húskampók is lesznek az új budapesti hotelben

  Március elején nyit Budapesten a Magyarországon még ismeretlen szállástípus. A Meininger egyszerre hozza egy felsőkategóriás hostel és háromcsillagos hotel minden vonását.

  A hibrid modellként működő szálló Budapesten egy 855 ágyas, 7000 négyzetméteres hotelt nyit. A Meininger koncepciója nagyon sikeres, már 25 hotel működik Európa-szerte, írja a Turizmus Onine.

  Meininger BudapestForrás: www.meininger-hotels.com

  A Meininger anno egy kis hostel volt Berlinben a Meininger Strassén, de húsz év alatt szépen gyarapodott a szállodabirodalom. Idén például nem csak nálunk nyitnak új helyet, hanem még öt másik városban is Európában, plusz jövőre Washingtonban is beindítják az üzletet.

  Általában diákok, egyetemisták, esetleg sportoló csapatok szállnak meg a hotelekben. A budapesti hotel belső tereinek kialakítása a szomszédjában lévő Vásárcsarnok épületére emlékeztet majd: lesznek magasan felcsempézett falak, stilizált húskampók és a piacon készült színes fotók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!