El tud képzelni kényelmesebbet egy mozgó hotelszobánál?

Az utazás a hotelszobában indul. Nincs lótás-futás, csomagszámolás, hotelkeresés. Csak a végtelen suhanás. És mindez tökéletesen önműködő, önnek csupán annyi a dolga, hogy élvezze az utat.

Hotel és jármű egybenForrás: www.aprilli.com/autonomous-travel-suite/

A kerekeken guruló szoba felveszi önt az otthona vagy épp a munkahelye előtt, és már gurul is tovább – mindezt önműködően. A mozgó, napelemes hotelszoba egy erre kialakított szállásra suhan, írja cikkében a Lonely Planet.

A szoba rögtön a helyére gurul a hotelbenForrás: www.aprilli.com/autonomous-travel-suite/

Az Aprilli design studio ötletes mozgó szobája a 2018 Radical Innovation Award nyertese. A projekt célja, hogy az utazás minél hatékonyabb és kellemesebb legyen, ezért a tervek szerint a szobában minden meglenne, amire csak a lazításhoz szükség van, a fürdőtől, a kényelmes ágyon át, a konyháig. Az alkotók szerint az utazási költségek jelentősen csökkenhetnek, hisz a csodaautónak köszönhetően nem kell külön fizetni a szállásért.

A guruló szoba különösen nagy szolgálatot tehet azoknak, akik szeretnek vagy kénytelenek utazás közben is dolgozni, hisz az ATS, azaz a Autonomous Travel Suite (jelentése körülbelül: önműködő utazó szoba) akár 6-10 órát is tud majd menni egyhuzamban. A tervek szerint különböző méretekben lesz majd elérhető, attól függően, hogy valaki egyedül vagy például a családjával szeretne útra kelni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek