Videó: Bringáztál már a levegőben? Dubrovnik felett megteheted!

A dalmát tengerparton fekvő Dubrovnik ősi városa híres történelmi varázsáról, lélegzetelállító kilátásáról és pezsgő kultúrájáról. Most pedig úgy is rápillanthatsz, mint eddig még soha. A Dubrovnik SkyBike ugyanis új magasságokba emeli a városnézést, méghozzá szó szerint. 

Mint egy múltszázadi artista, csak itt ki vagy biztosítvaForrás: Dubrovnik SkyBike/Facebook

Ez nem más, mint egy zipline, amelyen egy biztonságosan rögzített kerékpáron tekerhetsz át, és közben csodálhatod az alattad elterülő várost és tájat.

A közeli Srđ-dombon alakították ki a bringás drótkötélpályát, ahonnan nemcsak Dubrovnikra, hanem a vele szemközt lévő az Adriai-tengerre és a várossal szemben lévő Lokrum szigetre is nagyszerűen rálátni. A dubrovnikiak Margitszigetének is tekinthető Lokrumról korábban itt írtunk részletesen.

A fitneszt, a szórakozást és a turistáskodást ötvöző magaslati élménytekerés 25 perces. Közben saját tempóban pedálozhatsz, nézelődhetsz és készítheted az instabarát fotókat az alattad elterülő tájról.

Íme egy TikTok videó, milyen is az élmény:

@hellocityguide Have you heard about Sky Bike in Dubrovnik? Hey adrenaline junkies! Dubrovnik is the first European city that offers Sky Bike experience & let us tell you, it is absolutely AMAZING! We’ve never had so much fun while having a panoramic view of our unique city of Dubrovnik. Save this post for the next time you visit Dubrovnik! #hellodubrovnik#dubrovnikexperience#croatia#hrvatska #dubrovnik#dubrovnikactiveholidays♬ original sound - Hello City

 A biztonságra és a kényelemre kiemelt hangsúlyt fektet a társaság a speciálisan tervezett kerékpárokkal, ergonomikus ülésekkel, robusztus hevederekkel, élvonalbeli meghajtórendszerekkel és sisakokkal - írja a luxurylivingcroatia.com.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek