Romániától egészen Németországig utazott egy kiskutya a sofőr tudta nélkül

A napokban írtunk arról, hogy egy óvatlan cica 1000 kilométert utazott küldeményként feladva, miután a gazdája tudta nélkül bemászott egy postázandó dobozba. Szerencsére időben észrevették őt, és visszajuttatták a gazdájához. Most pedig egy apró fekete kutya élt át egy igen veszélyes utat egy autó motorterében, és tett meg 2000 kilométert Romániából egészen Németországig.

A tények.hu híre szerint 2024.03.05 éjjel két betelefonáló riasztotta a németországi Lübeck rendőrségét, mert nyüszítést hallott egy autó motorteréből. A hangok egy parkoló autóból jöttek. A kiérkező egyenruhások zseblámpával átnézték a kocsi belterét, és bár ott nem találtak semmilyen állatot, a nyüszítések nem szűntek.

Gyorsan megtalálták az autó tulajdonosát, aki elmondta, nemrég érkezett Romániából. A motorháztető felnyitása után meglett a zajok forrása: egy kis fekete kutya, ami meglehetősen legyengültnek, kullancsosnak és bolhásnak tűnt.

A tulaj elárulta, már Romániában nyüszítést hallott, de nem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak. Így valószínű, hogy a négylábú már ekkor a motortérben tartózkodott.

A közel 2000 kilométert utazó kiskutyát végül állatvédők elszállították.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek