Megdöbbentő videó: így törte át a fémkerítést az aligátor egy floridai privát golfklubban

Megdöbbentő videó látott napvilágot az interneten, amiben az látható, hogy egy aligátor játszi könnyedséggel áttör egy fémkerítésen egy flordiai golfklubban – adta hírül a Independent. A Placidában található privát golfklubban rögzített felvételen egy odatévedt hatalmas hüllő a rácsok közé dugja a fejét, majd teljesen átnyomja magát. Az óriási aligator először egy pillanatra megakad, ám miután a fejével szétfeszíti az alumíniumból készült kerítést, teljesen szabad utat tör magának és elindul.

„Sajnos ez egy vadonatúj kerítés volt, amit nemrég szereltünk be. Megpróbáltunk lyukakat ásni alá, hogy az aligátorok arra tudjanak közlekedni, de ez végül úgy döntött, hogy inkább a kerítést választja" – mondta a golfklub egyik munkatársa.

Az egész olyan volt, mint egy jelenet a Jurassic Parkból" – tette hozzá.

Az eset egy privát golfklubban történt, és a kerítést azért húzták fel, mert a túloldalán egy nyilvános kerékpárút húzódik, és  a jogsértőket akarják így távol tartani, illetve a sétáló embereket szeretnék biztonságban tudni.

"Egy tipikus nap Floridában" – írja a videó. A Florida Fish and Wildlife szerint körülbelül 1,3 millió aligátor él csak Florida államban.
(A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock/Mia2you)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek