Hová utazz 2024-ben a csillagjegyed alapján?

Megtudhatod, melyek a legszerencsésebb dátumok az idei üdülésre csillagjegyed alapján és az is kiderül a Travel and Leisure amerikai utazási magazin összeállításából, hogy melyek azok a városok helyszínek a világban, amelyek a leginkább passzolnak hozzád aszerint, hogy milyen jegy szülötte vagy. 

Kos: március 21-április 19.
Los Angeles, Egyesült Államok
Dublin, Írország

A Kos független, és a figyelem középpontjában áll. A siker iránti vágya olyan helyek felé tereli, amelyek pezsgők és ösztönzők. Az írországi Dublin ideális helyszín a Kos számára, ahol szenvedélyessége szárnyalhat. Ha a Kos ismeretterjesztő utazásra vágyik, az ír fővárosban májusban a Nemzetközi Irodalmi Fesztiválon megtalálja a számítását, akárcsak a júniusi kosztümös Bloomsday Fesztiválon. 

Az ír főváros Dublin egyik legfontosabb látványossága, a Half Penny BridgeForrás: Shutterstock/Copyright (c) 2018 Madrugada Verde/Shutterstock/Madrugada Verde

A Los Angeles-i kiruccanásra tökéletes időzítés az április 8-i napfogyatkozás időpontja, amikor a Kosnak sorsszerű találkozásokra és üzleti kapcsolatok építésére van esélye.

Bika: április 20-május 20.
Lisszabon, Portugália
Nápoly, Olaszország

A Bika jegyűek a magazin által megkérdezett asztrológus, Lisa Stardust szerint jól ismertek arról, hogy szeretik az élet finom dolgait, ezért Európa két patinás városa kiváló választás számukra 2024-ben. „A portugál főváros Lisszabon elcsábítja a Bika jegy képviselőt gyönyörű építészetével és jellegzetes kék-fehér műemlékcsempéivel" – olvasható az ajánlásban. „Múzeumai és kultúrája felpezsdítik, a naplementék által keretezett pasztellszínű házaik pedig a jegyben születettek művészi oldalát szólítják meg."

Lisszabon, Santa LuziaForrás: Shutterstock

Az asztrológus szerint az olaszországi Nápoly is jó döntés, hiszen rengeteg látnivalót és programot kínál, amely méltó a bika állóképességéhez. Ez a földjegy megpihenhet az öbölnél, ellátogathat egy múzeumba, hogy megcsodálja a barokk művészetet, vagy meglátogathatja Pompei és Herculaneum ősi romjait.

Ikrek: május 21-június 21.
Sydney, Ausztrália
Boston, Egyesült Államok

Rák: június 22-július 22.
Curaçao
Barcelona, Spanyolország

Az érzelmek jelentős szerepet játszanak a Rákok utazási terveiben. Érdemes pontosan megtervezni indulásuk idejét, mivel a Mars szeptember 4-én belép a Rákba, ami új kezdetekre és a felfedezés igényére ösztönzi a jegy szülötteit. A Holland Királyság részét képező paradicsomi szigetnek, Curacao-nak a gazdag kultúrája megihleti a Rák szívét, amely olyan hely, ahol biztonságban érezhetik magukat, és hagyhatják, hogy érzelmeik áramoljanak és felszabaduljanak. Katalónia kozmopolita fővárosában Barcelonában ideális nyaralóhelyre találnak a Rákok. Az egyedülálló helyszínekkel büszkélkedő városban ez a vízjegy még a tenger iránti szenvedélyének is hódolhat.

Oroszlán: július 23-augusztus 22.
Sao Paulo, Brazília
New York City, Egyesült Államok

Az Oroszlán királyi pompával és nagyszerűséggel tündököl, neki olyan úti célt kell választania, amely illik élénk és elbűvölő személyiségéhez. A nyár vége, illetve a kora őszi időszak megfelelő az Oroszlán számára a 2024-es utazásra, mivel a Plútó arra kényszeríti, hogy szeptember elején megnyíljon, és új esélyt adjon egy jelentőségteljes kapcsolatnak és felfedezésnek.

A mindig nyüzsgő New YorkForrás: Shutterstock/Luciano Mortula - Lgm

New York telitalálat az Oroszlánok számára, hogy feszegessék határaikat, akár bevetnék magukat a város éjszakai életébe, akár egy esti sétát tennének Brooklyn külső kerületében. Sao Paulo a világ egyik legnépesebb városaként tele van éjszakai klubokkal, éttermekkel és üzletekkel, így ugyancsak a királyi jegy szülötteinek való.

Szűz: augusztus 23 – szeptember 22.
Tulum, Mexikó
Miami, Egyesült Államok

Mérleg: szeptember 23-október 23.
Párizs, Franciaország
London, Egyesült Királyság

Ez a csillagjegy képes a leginkább arra, hogy a társa felé forduljon, számára akkor van értelme egy utazásnak, ha azt a szerelmével oszthatja meg. Így hová utazhatna máshová másodmagával, mint a világ egyik legromantikusabb városába, Párizsba. És mivel szeret mindent, ami szép és rabul ejtő, és vágyik olyan új helyeket felfedezni, amelyek kultúrájukról és történelmükről ismertek, szintén ideális úti cél a francia főváros, ahol nyáron még a 2024-es párizsi olimpiát is elcsípheti párjával.

Párizs, tél, hóesésForrás: Shutterstock

 

London legromantikusabb helye a Mérlegek és választottjuk számára a Little Venice, egy kis csatorna színes lakóhajókkal a város szívében. És mi lehetne idillibb páros program a Mérlegnek, mint egy séta vagy egy piknik a metropolisz legnagyobb zöld területén, Hampstead Heath-ben?

Skorpió: október 24. – november 21.

San Juan, Puerto Rico
Auckland, Új-Zéland

Nyilas: november 22 – december 21.
Bogota, Kolumbia
Lima, Peru 

Bak: december 22-január 19.
Shannon, Írország
München, Németország

2024 márciusa jelentős pénzügyi stabilitást hoz a Bakok számára, így egy vagy akár több európai városlátogatást is meg tudnak engedni maguknak. A Bakok a színvonalas kultúra és a luxus kombinációját keresik utazásaik során. Ők értékelni fogják München történelmi helyszíneit, köztük a Kunstareal negyedet, amelyben nyolc különböző múzeum található.

München, Királyi PalotaForrás: blizniak/Pixabay

Az írországi Shannon tele van történelmi helyekkel és gyönyörű kilátás nyílik látnivalóira, amelyek felkeltik a Bak hagyomány iránti szeretetét. Moher lenyűgöző méretű sziklái a tengerparton felemelő élményt nyújtanak számukra, akárcsak egy korsó sör a Durty Nelly's-ben a Shannonhoz közeli Bunratty híres 400 éves pubjában.

Vízöntő: január 20 – február 18.
Austin, Egyesült Államok
Rio de Janeiro, Brazília

Halak: február 19-március 20.
Honolulu, Hawaii
Santa Barbara, Kalifornia

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek