Videó: Mesés lett a kidobott fenyőfákkal kirakott svájci labirintus

Svájcban megint kitaláltak valami érdekeset: a már leszedett, illetve eladatlan karácsonyfák ezrei sorakoznak szorosan egymás mellett, így alkotva fenyőlabirintust. A kanyargós ösvényeken varázslatos téli hangulat és a számos meglepetés várja a látogatókat a Höhematte parkban.

A Winterlaken Labirintus az Interlaken nevű településen hozták létre. A falu a Thuni-tó és a Brienzi-tó között fekszik, és három hatalmas hegy veszi körbe, így minden irányból nézve lenyűgöző kilátást nyújt.
2024. március 3-ig minden nap 8:30-tól 21:30-ig lehet bemenni a behavazott fenyőerdőbe, amely olyan fákból áll, amelyeket néhány héttel korábban karácsonyfaként használtak a lakosság háztartásában és a helyi vállalkozásokban.

Forrás: .interlaken.ch

A téli labirintusban különféle zsákutcákkal és figurákkal találkozhatnak az ott sétálók. A kanyargós ösvény végén az AMAZEment Parkba érkeznek, ahol a világ minden tájáról jött vendégek és a helyiek összegyűlnek, hogy elidőzzenek, és jól érezzék magukat. Az AMAZEment Parkban különféle tevékenységek és pihenőhelyek várják őket, no meg egy kilátó, ahonnan a magasból szemlélhetik meg a nem mindennapi látványt – írja az interlaken.ch.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek