A világklasszis futballista, Messi avatta fel a világ legnagyobb tengerjáróját

Már az óceán habjait szeli a világ legnagyobb tengerjáró hajója, az Icon of the Seas, mely január 27-én indult útjára Miamiból. Ahogy korábban írtunk róla, a hatalmas monstrum ötször nagyobb a Titanicnál, és jóval több mint 5 ezer utas befogadására alkalmas. Első útja előtt pedig nem más, mint Lionel Messi – az Icon ikonja – és csapattársai egy kiemelkedő névadó ünnepségen hivatalosan is útjára indították a tengerjárót.

Január 27-én bámészkodók gyülekeztek a South Pointe Parkban, hogy szemtanúi legyenek, amint a világ legnagyobb tengerjárója kihajózik Miami kikötőjébőlForrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu/Paul Hennessy

"A család nagyon fontos a számomra, ezért örömmel és nagy izgalommal vettem részt az ünnepségen" – mondta Lionel Messi, a Royal Caribbean ikonikus ikonja. Hozzátette, minden, amit az Icon of the Seas-en látott, új szintre emeli az eddig ismert hajóutakat. Az egész család számára olyan élményeket kínál ez a hajóóriás, amelyekre örökké emlékezni fognak.

A látványos ünnepségről videó is készült. 

"Megcsináltuk! Hét évnyi kemény munka és egy hihetetlen vízió nyomán végre megszületett az Icon of the Seas" – mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója.  "Az Icon of the Seas több mint 50 évnyi álmodozást vált valóra. A tengerjáró tökéletes többgenerációs családi nyaralást kínál, amely új szintre emeli a vakáció fogalmát, hiszen fedélzetén minden korosztály álmai valóra válnak" – jegyezte meg Jason Liberty, a Royal Caribbean Group elnök-vezérigazgatója.

A hajó 7 éjszakás karibi útjai mindegyikén páratlan élményeket és mesébe illő tájat kínál – írja a turizmus online.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek