A világ legnagyobb tengerjárója ötször nagyobb lesz mint a Titanic

Korábban már beszámoltunk róla, hogy lerántották a leplet a világ legújabb és egyben legnagyobb óceánjáró hajójáról, ami 2024. január 28-án indul majd első útjára Miamiból. A 20 emeletes tengerjáróról most újabb információk láttak napvilágot.

Az Icon of the Seas, vagyis a világ legnagyobb tengerjáró hajója, ami ötször olyan nagy lesz, mint a Titanic 2024 januárjában indul útjára egy hatalmas víziparkkal, nyolc városnegyeddel és egy vízeséssel a fedélzetén – írja a Daily Star.

Az Icon of the Seas a világ legnagyobb tengerjáró hajója leszForrás: Facebook/Royal Caribbean

A Royal Caribbean hajótársaság Icon of the Seas nevű hajója a világ legnagyobb tengerjáró hajója lesz, amikor 2024 januárjában kihajózik, és átveszi a címet a Cruise Line egyik másik hajójától, a Wonder of the Seas-től.

A több mint 5000 utas befogadására alkalmas monstrum, olyan lesz mint egy utazó kisváros, 6 elképesztő csúszdával, 7 medencével, 9 pezsgőfürdővel, és rengeteg szórakozási lehetőséggel a fedélzetén.

A hajó olyan hatalmas, hogy nyolc különálló részre oszlik, így mindenki megtalálhatja magának rajta a felejthetetlen kikapcsolódási lehetőségeket, sőt lesznek olyan részek is, ahova csak felnőttek léphetnek be. Az egyik legizgalmasabb látnivaló a hajón a Sky Walk sétány lesz, ahol a bátrabbak egy üvegfolyosón keresztül az óceán felett sétálhatnak. 

A hajón a vendégeket a rengeteg étterem mellett, az Aqua Dome vízesése alatti látványos bemutatók és egy jégpálya várja. Az extrém sportok szerelmeseinek egy szörfszimulátor is a rendelkezésükre áll, így szabadon szörfözhetnek a hajó legfelső fedélzetén, miközben az óceán panorámája tárul eléjük.

Már a bejelentéskor hatalmas érdeklődés volt a hajó első útja iránt, így a tulajdonosok a héten újabb elővásárlási időszakot indítanak a 2025 és 2026-os időszakra. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek