Ez az új luxus tengerjáró hajó bárki otthona lehet

A Storylines hajótársaság bejelentette, hogy megépíti első, 18 fedélzetes, luxus lakóhajóját, amely határozatlan ideig körbeutazza a világot, és aki megteheti, otthont is vásárolhat rajta – olvasható az Insider oldalán.

A luxus tengerjáró hajó 1000 ember új otthona lehetForrás: Facebook/Storylines at Sea

A hajó csak 2025-ben kezdi meg ezt az egyedülálló, élethosszig tartó utazást, különböző útvonalakon haladva, 3 és fél évente kerülheti meg a Földet. A 225 méter hosszú, MV Narrative elnevezésű luxus tengerjáró 1000 fő befogadására lesz alkalmas, és többször megáll majd olyan nemzetközi célállomásokon, mint a törökországi Isztambul, a montenegrói Kotor vagy az olaszországi Palermo.

A luxus hajózásnak igen komoly ára van: Aki részt akar venni az életreszóló utazáson, annak 1 és 8 millió dollár (400 millió és 3,2 milliárd forint) körül kell fizetnie egy kabinért. Az átlagos szobák mérete 22-25 négyzetméter, a luxuslakosztály nagyjából 180 négyzetméter nagyságú, amelyben két emeleten négy hálószoba kap helyet. Ennak az ára viszont több mint 3 milliárd forint, ami még csak nem is tartalmazza a havi lakhatás árát. Az elképesztően magas árak azonban sokakat nem riasztanak el: Katie Drew, a Storylines marketingért felelős alelnöke szerint néhány szobát már le is foglalóztak.

A fedélzeten külön orvosi személyzet lesz, valamint 20 étterem, bárok, medencék, vízi játékokkal felszerelt kikötők, bowlingpályák, és egy 900 négyzetméternyi wellnessrészleg is helyet kap. Ezen kívül erős WIFI-hálózat és tárgyalótermek is elérhetők lesznek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek