Kiderült, melyek most az Airbnb legkedveltebb otthonai

Mikor utazást terveztek és szállást kerestek, nagy valószínűséggel az elsők között ti is az Airbnb oldalát böngészitek. A vendégek értékelései alapján, most kiderült, hogy melyek a legkedveltebb kiadó otthonok a platformon. Mutatjuk!

Akár szűkös a költségvetésetek, és csak egy egyszerű szobát kerestek, akár egy fényűző hétvégi kiruccanásra vágytok egy gyönyörű vidéki kastélyban, az Airbnb-n biztosan megtaláljátok, ami megfelel az elvárásaitoknak.

Sivatagi otthon gyógyfürdővel, Egyesült Államok

Ez a skandináv-boho stílusú, lenyűgözően békés otthon a kaliforniai Yucca-völgyben található, pezsgőfürdővel és hibátlan kilátással a sivatagra.

Otthon egy festői mallorcai faluban, Spanyolországban

Ez a szép otthon Valldemossában, egy festői faluban található Mallorcán, és az UNESCO Világörökség részét képező Serra de Tramuntana hegyláncra néz.

Félreeső faház az erdőben, Kanada

Ez az a hely, ahova el kell menni, ha valóban kikapcsolódásra vágytok. A faház egy erdő mélyén található, távol a világ zajától, és még WIFI-vel sem rendelkezik. Mi ez, ha nem a nyugalom szigete?

Trópusi erdei lakás, Brazília

Szívesen néztek csillagokat egy kényelmes ágyból? Nos, ezt az Ilhabela otthonban megtehetitek. Ezen kívül megcsodálhatjátok a vízeséseket, a papagájokat és az igazán félelmetes strandokat is – ez a hely szó szerint maga a paradicsom.

Toszkán szerelem, Olaszország

Montepulcianoban a történelmi Piazza Grandéjától néhány másodpercre található egy gyönyörű, modern szálláshely, amelyet „a borkedvelők szerelmeseinek" álmodtak meg. Töltsetek magatoknak egy pohárral, és élvezzétek az igazi toszkán hangulatot. 

Penthouse kilátással az Akropoliszra, Görögország

Ez a gyönyörű tetőtéri lakás Athénban lenyűgöző kilátást nyújt az Akropoliszra. 

Off-grid kabin, Ausztrália

Ez a többszörösen díjnyertes, független életmódot kínáló kabin egy építészeti bravúr, amely Új-Dél-Wales vidéki területén található. Nagyszerű hely a tényleges kikapcsolódáshoz, nyugalmat, és elszigeteltséget biztosít a vendégeknek, gyönyörű kilátással a Mudgee völgyre.

Még több díjnyertes, bérelhető szálláshelyet a TimeOut oldalán találtok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek