Kényelmesebben és gyakrabban buszozhatunk Budapestről Bécsbe

Pár napja arról számoltunk be, hogy vonattal egy kicsit nehézkessé vált eljutni Bécsbe Győrből Budapesten át, mert pótlóbuszokra kell átszállni. Ha ebben nincsen kedvünk belekeveredni, akkor jól jöhet az az új információ, hogy a FlixBus átmenetileg három új autóbusszal bővíti a Budapest és Bécs között közlekedő flottáját, így már akár napi 14 induló járat közül választhatunk, ha Bécsbe indulnánk.

Indulás Bécsbe - illusztrációForrás: Flixbus / Facebook.com

A cég a közleményében azt írta, hogy az új járatoknak köszönhetően az utasok kényelmesen, átszállás nélkül, gyorsan, valamint megfizethető áron juthatnak el Bécsbe, és vissza Budapestre. Az új járatok november 3-tól csatlakoznak a már meglévőkhöz, így a Népliget állomásról naponta akár 14 járat is indul a bécsi Főpályaudvar irányába, ezzel megkönnyítve a két város közötti utazást.

A járatok a nap minden időszakában üzemelnek, a leggyorsabb járatok menetrend szerint 2 óra 55 perc alatt érnek a bécsi főpályaudvarra, 2 óra 40 perc alatt pedig a bécsi repülőtérre. Járataik már 3999 Ft-tól elérhetők - olvasható a cég sajtóközleményében.

Hozzátették még, járataik nem csak Budapest és Bécs között közlekednek, hanem Nyugat-Európa nagyvárosaiba is. Közvetlen buszok indulnak Budapestről többek között, Strasbourgba, Linzbe és Münchenbe is. További infiormációkat a FlixBus weboldalán olvashattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek