Mostantól kedvenc zöld ogrénk mocsarában is megszállhatunk

A Skót Felföld dombjai között található Shrek's Swamp egy félreeső menedékhely egy magányra vágyó ogrének, és maroknyi legnagyobb rajongójának, amely mostantól bérelhető az Airbnb-n – írja a news.airbnb.com.

Forrás: airbnb.com

Shrek mocsara gyönyörű, és tökéletes hely a vendégek szórakoztatására, feltöltődésére. A mohával és egyéb növényekkel benőtt hely Skócia lankás dombjai között terül el, ahol a vendégek későn ébredhetnek, pihenhetnek és ehetnek, mint egy ogre – mert reggel Szamár gofrit süt nekik!

Forrás: airbnb.com

A mesebeli lények egykori menedékhelye, a Shrek's Swamp teljesen új értelmet ad a „faház" kifejezésnek. Az erdészet okos felhasználásával, elbűvölően rusztikus belső tereivel és ikonikus melléképületével a mocsár minden bizonnyal olyan élményt kínál, amely semmihez sem hasonlítható.

Forrás: airbnb.com

A Shrek's Swamp mindenféle mesebeli lénynek ad otthont, és exkluzív mocsári tartózkodást ígér, ahol Szamár irányításával a vendégeknek lehetőségük lesz megélni az ogre élet saját változatát. 

Forrás: airbnb.com

A szállás október 27-től foglalható maximum 3 fő részére, de arra fel kell készülni, hogy internet és tévé nincs a szálláson, hiszen az ogrék ilyen kütyüket egyáltalán nem használnak, és amúgy is kikapcsolódni vágyó vendégeket várnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek