Világrekord kísérlettel és szenzációs halálgömbbel érkezik a Cirkuszok Éjszakája

Immár 11. alkalommal rendezik meg a Cirkuszok Éjszakáját július 14-én és 15-én, amelyre
a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Balatonlellén, Zamárdiban és Budapesten is különleges, kibővített előadással készül.

A Magyar Nemzeti Cirkusz a hétvégén a Balatonra is ellátogatForrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Sajtóanyag/Patrik Veres/Patrik Veres

A Magyar Nemzeti Cirkusz kétnapos eseménye zenés cirkuszi parádéval indul a lellei Cirkusz térről pénteken délelőtt, majd az artisták a 7-es főúton át egészen a Napfény Strandig rendőrségi és zenekari kísérettel vonulnak, akik a Balaton partján tartanak rövid ízelítőt a cirkuszi műsorukból - közölték a szervezők az MTI-vel.

A cirkuszok éjszakájára Szenzáció fehérben című kibővített műsorral készülnek, amelyben az artistaművészek talpig fehérben lépnek porondra, és a nézőket is arra bíztatják, hogy fehér ruhában érkezzenek.

Az esti előadások előtt porondlátogatást és felvezető programokat tartanak, az extra kibővített műsort követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen is találkozni. Ezen az estén visszatér a porondra a szolnoki előadáson balesetet szenvedett brazil motoros, Alice is, aki felépülése alatt végig pozitív volt és mindent megtett a gyors gyógyulás érdekében.

Alice szenzációs produkcióval tér vissza a porondraForrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Sajtóanyag

Zamárdiban szombaton világrekord kísérlettel és kardnyelővel várja a közönséget a Richter Flórián Cirkusz. A család legfiatalabb tagja, a 17 éves Richter Angelina egy világrekord felállítására készül a Magyar Posta elnevezésű lovasakrobata műsorszámával, de látható lesz többek közt a Duo Triberti, a világ egyik leggyorsabb görkorcsolyás művészpárja Olaszországból, Lucky Hell kardnyelő, aki először lép fel Magyarországon, valamint Pintér Tibor és a Nemzeti Lovas színház társulata is.

Látványos produkciók a Cirkuszok ÉjszakájánForrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Sajtóanyag

A Fővárosi Nagycirkusz A sztyeppe illata című előadásával készül a Cirkuszok Éjszakájára szombaton; a műsorban türkmén, üzbég, mongol, magyar és ukrán artistaművészek elevenítik fel kulturális gyökereiket a cirkuszművészet segítségével. További információ a Magyar Nemzeti Cirkusz weboldalán olvasható.

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Sajtóközlmény, MTI

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek